Sokerointi

Sokerointi on hellävarainen tapa poistaa häiritsevät ihokarvat ja saada ihanan pehmeä iho

Mitä on sokerointi?

Sokeri on 100 % luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Sitä ei ole testattu eläimiin. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2mm pituista karvaa Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan; näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, minkä ansiosta sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokerointi on hygieenistä. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella. Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia. Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä

Alexandria Professional – Alexandria Sokerointi

Alexandria Professional on kanadalainen sokeroinnin uranuurtaja. Yritys on kehittänyt tuotteitaan ja koulutustaan jo yli 20 vuotta. Alexandrian sokerointituotteet on kehitetty hellävaraiseen ja ammattimaiseen ihokarvojen poistoon sekä vartalon kuorintaan. Vain valtuutettu ja koulutettu sokeroija saa käyttää Alexandria Professional -sokerointituotteita! Oranssi Huone on tehnyt Alexandria-sokerointia jo vuodesta 2010. Osaavissa käsissä sokerointi onkin paljon enemmän kuin vain karvanpoistoa ja se tarjoaa paljon etuja perinteiseen vahaukseen verrattuna. 

Huomioitavaa hoitoa ennen

  • Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä. Vältä ihokarvojen ajamista viikkoa ennen hoitoa.

Huomioitavaa hoidon jälkeen

  • Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia
  • Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia
  • Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia
  • Muista välttää aurinkoa (myös solarium) samana päivänä ja suojata iho auringolta seuraavana päivänä
  • Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti – näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat
  • Ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen Vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen

Lämpimästi tervetuloa!

044 208 2221

(kamppi)

044 208 2222

(töölö)

Copyright 2020 © Cafe Salon | GDPR | Design by moody.fi