Lue mitä asiakkaamme sanovat

Kokemuksia meistä

Janni

Kokemus 6/5! Tähän asti paras kampaaja kokemus. Kampaaja tiesi mitä teki ja just se mikä minulle sopi. Rakastan uutta väriä. Piristi heti kulahtaneen kylmän ruskean lämpimällä kultaisen suklaan sävyllä. Tulen käymään jatkossakin!

Miranda

Useamman kerran asiakkaana käytyäni olen ollut todella tyytyväinen työn laatuun ja saamaani palveluun. Henkilökunta on mukavaa ja ammattitaitoista. Molemmat liikkeet viihtyisiä ja siistejä. Suosittelen.

Tessa

Ihanaa ja ystävällistä palvelua ! Toiveitani kuunneltiin ja toteutettiin niiden mukaan. Suosittelen ehdottomasti käymään ja kokeilemaan, et varmasti tule pettymään! Hiukset saivat uuden hienon värin ja muodon, ja palvelu oli erinomaista.

Linda

Kerta toisensa jälkeen olen lähtenyt yhtä tyytyväisenä. Loistavaa työnjälkeä!

Ina

Ihana henkilökunta ja viihtyisät siistit tilat. Parhaat ripset mitä kukaan on koskaan tehnyt itselle vaikka oli vain pikahuolto aika. Lämpimästi suosittelen

Jemina

Ihana henkilökunta, vahtivat myös pientä tyttöäni sen lomassa kun mun tukkaa laitettiin kuntoon. Parasta, suosittelen ehdottomasti paikkaa kaikille oli lapsia tai ei.

Pinja

Vakkaripaikka, jossa käyn laittamassa aina kampaukset. Tytöt ovat mielettömän mukavia ja ammattitaitoisia! ehdoton viiskauttaviis!

Mariela

Todella asiantunteva ja aurinkoinen henkilökunta. Nää tyypit tietää mitä tekee! Kerrassaan upeita muodonmuutoksia. Tää paikka on se missä kannattaa hiukset laittaa kuosiin, suosittelen!!

Heidi

Aina hyvä palvelu ja ensimmäinen paikka, jossa sain hiuksiini vihdoinkin sopivan sävyn. Enää en uskalla kampaajaa vaihtaa.

Diana

Kaunispaikka ja ihana henkilökunta. Tuntee aina itsensä tervetulleeksi. Asiakkaista välitetään ja se näkyy lopputuloksessa kun aina saa lähteä tyytyväisenä!

Samira

Paikka josta aina lähtee hymy huulilla ja enemmän kuin tyytyväisenä! Henkilökunta on ammattitaitoista ja ihanan ystävällisiä joka kerta. Ilmapiiri on rento ja mukava. Mielellään ajaa aina 2 tunnin ajomatkan päästä Helsinkiin hemmoteltavaksi.

Aino

Joka kerta olen lähtenyt enemmän, kuin tyytyväisenä. Ammatitaitoiset, innovatiiviset kampaajat kuuntelevat asiakasta ja osaavat itsekin ehdottaa, mikä sopisi just sulle. Café Salon onkin nykyään meidän koko perheen vakkarimesta!

Lämpimästi tervetuloa!

044 208 2221

(kamppi)

044 208 2222

(töölö)

Copyright 2020 © Cafe Salon | GDPR | Design by moody.fi