Kampaamopalvelut

Meiltä saat huolella ja ammattitaidolla tehdyt hiustenpidennykset, leikkaukset – ja värjäykset

Hiusten leikkaus

Hyvä ja toimiva hiustenleikkaus luo pohjan kampaukselle,jotta hiusten muotoilu kotona helpottuu. Leikkauksen lisäksi saat aina pesun ja föönauksen sekä kotihoito-ohjeet ja vinkit hiusten muotoiluun. Jos hiuksistasi tarvitsee siistiä vain latvat, saavuthan puhtailla hiuksilla.

Lasten hiustenleikkaukset

Huom. Tärkeää tietoa! Lasten hiukset tulee olla puhtaat ja pestyt ennen salonkiin saapumista,ellei erillistä aikaa hiustenpesulle ole varattu. Varotoimenpiteenä koulu ja tarhaikäisten lasten kohdalla pyydämme vanhempia pesemään ja tarkistamaan lastensa hiukset ja hiuspohjan täiden varalta ennen hiustenleikkaukseen saapumista.

Varsinkin syksyisin koulujen alettua täit ovat hyvin yleisiä, koska ne tarttuvat koulu-ja tarhaoloissa todella helposti eivätkä johdu esim.kodin likaisuudesta tms. Mikäli perheessänne haivaitaan täitä,peruuttakaa aika puhelimitse ja ostakaa apteekista täishampoota (henkilökunta auttaa.) Voitte varata uuden ajan, kun olette täikammalla varmistanut täitartunnan hoidetuksi.

Hiusten värjäys

Meiltä saat monenlaisia eri värjäyksiä. Teemme mielellämme kaikkea perusväreistä eri raitatekniikoihin, vaalennuksiin ja kaikkeen siltä väliltä. Käymme jatkuvasti koulutuksissa ja seuraamme uusimpia trendejä. Erilaisia vaalennustekniikoita löytyy älyttömästi, tässä selitettynä kampaajiemme lempitekniikat:

Vaalennus

Kauniit vaaleat hiukset, vaikkei ole luonnostaan blondi tai hiukset on värjätty tummaksi? Meillä se onnistuu!

Tummasta vaalentaminen on kuitenkin aina projekti, siihen kuluu aikaa ja rahaa. Ensimmäisellä vaalennuskerralla harvoin mustasta saadaan valkoista, joten olethan maltillinen. Taitavat kampaajamme kuitenkin saavat myös välivaiheet näyttämään upealta! Vaalennuksen aikana hiukset kärsivät, joten suosittelemme aina ottamaan Olaplex-käsittelyn vaalennuksen mukaan ja ylläpitää käsittelyä kotihoitotuotteilla. Olaplex ehkäisee hiuksen vaurioitumista vaalennuksen aikana ja uudelleenrakentaa jo rikkoutunutta hiusta.

Airtouch

Airtouch-tekniikka on rantautunut Suomeen viime vuonna Venäjältä. Tässä tekniikassa apuna käytetään fööniä, jolla puhalletaan lyhyimmät, katkeilleet hiukset pois ja vaalennetaan jäljelle jäänyt, pidempi hius. Airtouch lopputulokset ovat pehmeitä ja upeita.

Balayage

Balayage, eli vapaankäden raidat. Tällä Ranskasta rantautuneella tekniikalla saadaan hiuksiin maalattua raitoja erilaisilla harjoilla ja pensseleillä. Tällä tekniikalla saadaan kasvoja korostettua ja tehtyä hiukseen moniulotteisuutta. Balayage-tekniikalla saadaan tyven ja latvan välin upean häivytetyksi ja pehmeäksi. Monet kuvailevat lopputulosta samantapaiseksi, kuin auringon vaalentamat luonnolliset raidat. Lopputuloksesta saadaan kuitenkin myös voimakkaampi käyttämällä erilaisia värjäyssuteja.

Folioraidat

Folioraidoilla saadaan symmetrisiä raitoja, raidan paksuus vaihtelee asiakkaan toiveiden mukaan. Folioraidoilla voidaan saada kirkastusta, näkyviä raitoja tai kokonaisuutta vaaleammaksi. Folion avulla värjätty osio ei leviä muihin hiuksiin, vaan väri saadaan juuri sinne mihin halutaan.

Hiustenpidennykset

Käytämme hiustenpidennyksissä Simply Natural Mago tekniikkaa, alla kerromme miksi

Simply Natural Mago – Luonnollisin mahdollinen tapa

Mago -pidennystekniikkaa on kehitetty vuodesta 2004 lähtien. Simply Natural -tehtaalla haluttiin kehittää luonnollisin mahdollinen tapa lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin. Tapa, jossa kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä. Periaatteessa pidennys pitäisi pystyä tekemään paljain käsin, ilman laiteinvestointeja. Haluttiin kehittää jo olemassa olevaa ja monipuolisimmaksi osoittautunutta sinettitekniikkaa eteenpäin. Hiukseksi valittiin sama hius, joka on toiminut kantavana osana Simply Natural -järjestelmää jo yli 10 vuoden ajan.

Viiden vuoden tuotekehityksen ja kolmen vuoden testauksen jälkeen syntyi Mago hair. Mago hair valmistui pitkän prosessin päätteeksi ympäristöystävälliseksi tuotteeksi, jolla saavutetaan parempi asiakastyytyväisyys kuin millään toisella pidennystekniikalla.

Vuonna 2010 teknisesti valmista Magoa alettiin patentoida. Tekniikalle on saatu 20 vuoden patentti kaikilla merkittävimmillä hiustenpidennysten markkina-alueilla – myös Suomessa. Mago on myös rekisteröity tuotemerkki.

Yksinkertainen kiinnitys

Mago-hiustenpidennysten kiinnitys kestää aina hiusmäärän mukaan.

Ei vaurioita hiuksiasi

Simply Natural Mago -pidennystekniikka ei vaurioita asiakkaan hiuksia millään tavalla. Osiot ainoastaan solmitaan hiuksiin puuvillalangalla. Kun solmu katkaistaan, se löystyy.

Luonnollinen liike

Mago-pidennysosioita ei liimata, teipata tai sinetöidä asiakkaan hiuksiin. Pidennysosio on kiinni asiakkaan hiuksissa ainoastaan puuvillalangalla. Tästä johtuen pidennyshiuksen liike on niin luonnollista, että asiakas saattaa unohtaa, että hänellä on pidennykset hiuksissaan.

Vahvat solmut

Oikein kiinnitetyt Mago -pidennyshiukset eivät voi pudota asiakkaan hiuksista ennen kuin kampaaja poistaa ne. Kolmen vuoden testit ovat osoittaneet, että solmut kestävät erinomaisesti vettä, shampoota, lämpöä jne. Jopa niin, että Mago solmu kutistuu ja kiristyy pesun yhteydessä. Tämä tekee solmusta entistä vahvemman.

Helppo poistaa

Mago-pidennykset on erittäin helppo poistaa. Kampaaja tarvitsee ainoastaan sakset, ei kemikaaleja eikä sähkölaitteita. Mago-osio poistetaan leikkaamalla saksilla solmukiinnitys, jolloin pidennysosio irtoaa. Koulutettu kampaaja poistaa noin 100 – 120 osiota tunnissa.

Kevyt tunne

Simply Natural Mago -pidennykset kiinnitetään ainoastaan puuvillalangalla. Tämän langan paino on olematon ja se ei vaurioita hiuspohjaa. Asiakas huomaa tämän kevyempänä lopputuloksena – tai ei huomaan ollenkaan.

Allergiavapaa ja ympäristöystävällinen

Simply Natural Mago -pidennyksissä ei käytetä kemikaaleja. Kampaaja voi tarjota Mago-pidennyksiä ilman pelkoa siitä, että kiinnitystekniikka aiheuttaisi allergisia reaktioita. Tästä hyötyvät niin kuluttajat, kampaajat kuin ympäristökin.

Lämpimästi tervetuloa!

044 208 2221

(kamppi)

044 208 2222

(töölö)

Copyright 2020 © Cafe Salon | GDPR | Design by moody.fi