Kampaamopalvelut

Meiltä saat huolella ja ammattitaidolla tehdyt hiustenpidennykset, leikkaukset – ja värjäykset

Hiusten leikkaus

Hyvä ja toimiva hiustenleikkaus luo pohjan kampaukselle,jotta hiusten muotoilu kotona helpottuu. Leikkauksen lisäksi saat aina pesun ja föönauksen sekä kotihoito-ohjeet ja vinkit hiusten muotoiluun. Jos hiuksistasi tarvitsee siistiä vain latvat, saavuthan puhtailla hiuksilla.

Lasten hiustenleikkaukset

Huom. Tärkeää tietoa! Lasten hiukset tulee olla puhtaat ja pestyt ennen salonkiin saapumista,ellei erillistä aikaa hiustenpesulle ole varattu. Varotoimenpiteenä koulu ja tarhaikäisten lasten kohdalla pyydämme vanhempia pesemään ja tarkistamaan lastensa hiukset ja hiuspohjan täiden varalta ennen hiustenleikkaukseen saapumista.

Varsinkin syksyisin koulujen alettua täit ovat hyvin yleisiä, koska ne tarttuvat koulu-ja tarhaoloissa todella helposti eivätkä johdu esim.kodin likaisuudesta tms. Mikäli perheessänne haivaitaan täitä,peruuttakaa aika puhelimitse ja ostakaa apteekista täishampoota (henkilökunta auttaa.) Voitte varata uuden ajan, kun olette täikammalla varmistanut täitartunnan hoidetuksi.

Hiusten värjäys

Meiltä saat monenlaisia eri värjäyksiä. Teemme mielellämme kaikkea perusväreistä eri raitatekniikoihin, vaalennuksiin ja kaikkeen siltä väliltä. Käymme jatkuvasti koulutuksissa ja seuraamme uusimpia trendejä. Erilaisia vaalennustekniikoita löytyy älyttömästi, tässä selitettynä kampaajiemme lempitekniikat:

Vaalennus

Kauniit vaaleat hiukset, vaikkei ole luonnostaan blondi tai hiukset on värjätty tummaksi? Meillä se onnistuu!

Tummasta vaalentaminen on kuitenkin aina projekti, siihen kuluu aikaa ja rahaa. Ensimmäisellä vaalennuskerralla harvoin mustasta saadaan valkoista, joten olethan maltillinen. Taitavat kampaajamme kuitenkin saavat myös välivaiheet näyttämään upealta! Vaalennuksen aikana hiukset kärsivät, joten suosittelemme aina ottamaan Olaplex-käsittelyn vaalennuksen mukaan ja ylläpitää käsittelyä kotihoitotuotteilla. Olaplex ehkäisee hiuksen vaurioitumista vaalennuksen aikana ja uudelleenrakentaa jo rikkoutunutta hiusta.

Airtouch

Airtouch-tekniikka on rantautunut Suomeen viime vuonna Venäjältä. Tässä tekniikassa apuna käytetään fööniä, jolla puhalletaan lyhyimmät, katkeilleet hiukset pois ja vaalennetaan jäljelle jäänyt, pidempi hius. Airtouch lopputulokset ovat pehmeitä ja upeita.

Balayage

Balayage, eli vapaankäden raidat. Tällä Ranskasta rantautuneella tekniikalla saadaan hiuksiin maalattua raitoja erilaisilla harjoilla ja pensseleillä. Tällä tekniikalla saadaan kasvoja korostettua ja tehtyä hiukseen moniulotteisuutta. Balayage-tekniikalla saadaan tyven ja latvan välin upean häivytetyksi ja pehmeäksi. Monet kuvailevat lopputulosta samantapaiseksi, kuin auringon vaalentamat luonnolliset raidat. Lopputuloksesta saadaan kuitenkin myös voimakkaampi käyttämällä erilaisia värjäyssuteja.

Folioraidat

Folioraidoilla saadaan symmetrisiä raitoja, raidan paksuus vaihtelee asiakkaan toiveiden mukaan. Folioraidoilla voidaan saada kirkastusta, näkyviä raitoja tai kokonaisuutta vaaleammaksi. Folion avulla värjätty osio ei leviä muihin hiuksiin, vaan väri saadaan juuri sinne mihin halutaan.

Hiustenpidennykset

Käytämme hiustenpidennyksissä teippi/sinetti ja Mago tekniikkaa.

Tänä päivänä hiustenpidennyksiä tehdään monilla eri tekniikoilla. Lopputuloksena on mahdollista saada mitä upeampia hiustenpidennyksiä tai tuuhennoksia! Mikä parasta, jos hiustenpidennys on tehty hyvin, niin kukaan muu ei osaa sanoa, että kyseessä olisi kiinnitetty lisähius. Teemme hiustenpidennyksiä päivittäin ja ylivoimaisesti käytetyimmät tekniikat ovat sinetti- ja teippitekniikka. Listasimme alle huomioita käyttämiimme tekniikoihin liittyen.

Simply Natural Mago – Luonnollisin mahdollinen tapa

Mago -pidennystekniikkaa on kehitetty vuodesta 2004 lähtien. Simply Natural -tehtaalla haluttiin kehittää luonnollisin mahdollinen tapa lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin. Tapa, jossa kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä. Periaatteessa pidennys pitäisi pystyä tekemään paljain käsin, ilman laiteinvestointeja. Haluttiin kehittää jo olemassa olevaa ja monipuolisimmaksi osoittautunutta sinettitekniikkaa eteenpäin. Hiukseksi valittiin sama hius, joka on toiminut kantavana osana Simply Natural -järjestelmää jo yli 10 vuoden ajan.

Viiden vuoden tuotekehityksen ja kolmen vuoden testauksen jälkeen syntyi Mago hair. Mago hair valmistui pitkän prosessin päätteeksi ympäristöystävälliseksi tuotteeksi, jolla saavutetaan parempi asiakastyytyväisyys kuin millään toisella pidennystekniikalla.

Vuonna 2010 teknisesti valmista Magoa alettiin patentoida. Tekniikalle on saatu 20 vuoden patentti kaikilla merkittävimmillä hiustenpidennysten markkina-alueilla – myös Suomessa. Mago on myös rekisteröity tuotemerkki.

Teippipidennys

Käyttämämme teippipidennys osiot ovat 2,8cm tai 4cm levyisiä hiusosioita. Vastakappaleet kiinnitetään hiuksiin teipin avulla. Teippipidennysten yksi hyvistä puolista on se, että osioita voi käyttää uudestaan. Kun hiuksista pitää hyvää huolta, niin ne voi kestää jopa vuoden. Huolto on tehtävä yleensä noin 5-8 viikon välein, jolloin osioiden välissä olevat teipit vaihdetaan uusiin ja ne kiinnitetään lähelle hiusten tyveä uudelleen.

Teippiosio tuntuu oikein kiinnitettynä miellyttävältä, sen ei kuulu kiristää tai tuntua pahalta. Huolto on syytä tehdä kampaajan ohjeen mukaan, sillä jos huoltoa ei tehdä ajoissa, niin osiot saattavat alkaa näkymään. Teippipidennykset ovat nopeat kiinnittää. Hiustenpidennys teippitekniikalla onnistuu nopeasti.

Sinettipidennys

Sinetit ovat pienempiä osioita, jotka kiinnitetään riisinjyvän muotoisiksi sineteiksi hiusten tyveen. Sinettiosioista voi tehdä erittäin pieniä ja niillä voi tehdä tuuhennoksen jopa oheneville hiusrajoille tai otsahiuksille. Koko pään sinettipidennykseen tarvitaan jopa yli 100 sinettiä, joten kiinnittämiseen kuluu useampi tunti. Sinettipidennysten yksi hyvistä puolista on kuitenkin se, että ne kestävät hyvinä useita kuukausia, jopa 4-5 kk. Tämän jälkeen osiot poistetaan ja uusitaan halutessaan. Hiuksia pystyy pitämään hyvin kiinni ilman, että osiot näkyvät. Oikein kiinnitetyt osiot eivät myöskään kiristä tai tunnu pahalta.

Yhteistä molemmille tekniikoille: Huolto pitää tehdä aina ajoissa, jotta oma hius ei vahingoitu. Kun hiuksia tippuu luonnollisesti päivittäin, niin liian pitkän ajan kuluttua omaa hiusta ei ole enää tarpeeksi kannattelemassa pidennyshiusta. Jos mietit mikä tekniikka olisi sinulle paras, niin kannattaa käydä konsultaatiossa ja keskustella kampaajan kanssa mikä toimisi juuri sinun tarpeisiin.

Lämpimästi tervetuloa!

044 208 2221

(kamppi)

044 208 2222

(töölö)

Copyright 2020 © Cafe Salon | GDPR | Design by moody.fi