Ripsienpidennykset

Meiltä saat huolella ja ammattitaidolla tehdyt ripsienpidennykset jotka luovat säihkyvän katseen

Mitä ripsienpidennykset ovat?

Ripsienpidennykset ovat luonnonripselle liimattavia synteettisiä ripsikuituja, joilla saadaan monenlaista näyttävyyttä luonnollisesta tuuheaan lopputulokseen. Oikein asennettuna ripsienpidennysten ei kuulu tuntua silmissä juuri miltään, eikä vahingoittaa omaa luonnonripseä. Ripsien kasvukausi kestää noin 60-90 päivää, jonka seurauksena ripsienpidennyksiä täytyisi huoltaa 3-5 viikon välein. Huoltoväli riippuu kuitenkin erittäin paljon asiakkaan omasta ripsen kasvusta ja niiden huolenpidosta.

Klassiset ripsienpidennykset

Klassisissa ripsienpidennyksissä liimataan yksi paksumpi (0.20mm) ripsikuitu yhteen omaan luonnonripseen. Klassiset tehdään meillä C- ja D-kaarevuuksilla ja 8-13mm pituuksilla. Ripsikuitujen paksuudella, pituudella ja kaarevuudella on väliä, mutta klassisissa ripsienpidennyksissä lopputulos on hyvin paljon kiinni asiakkaan omien ripsien määrästä.

Volyymiripset

Volyymiripsienpidennyksissä liimataan monta ohutta (0.05mm, 0.07mm) ripsikuitua yhteen omaan luonnonripseen. Volyymit tehdään meillä C- ja D-kaarevuuksilla ja 8-14mm pituuksilla. Volyymiviuhkat ovat hyvin kevyitä ja pehmeitä. Viuhkat jakautuvat luonnonripselle tasaisesti, jolloin ne eivät vaurioita sitä. Yleensä volyymiripsienpidennykset ovat aina paras vaihtoehto, sillä niistä saadaan muokattua niin luonnollista kuin erittäin tuuheaakin lopputulosta.

Valmistautuminen ripsienpidennysten laittoon

Kun tulet ottamaan ripsienpidennyksiä, tulee sinun huomioida muutamia asioita. Ripset olisi hyvä pestä 24 tuntia ennen ripsien asennusta tai ripsihuoltoa. Ripsienpidennysten laittoon tullessa ja huollon aikana silmät tulisivat olla meikittömät (muu kasvomeikki ei haittaa). Ripsihuoltojen väleissä ei tulisi käyttää ripsinauhoja/ripsitupsuja tai ripsiväriä, sillä tekoripsiliima ja ripsiväri heikentää ripsienpidennysliiman liimasidosta. Ripsienpidennyksiä ei saa taivuttaa, eikä silmissä/silmänympärysalueella saa käyttää öljypohjaisia tuotteita. Noudattaessasi ylläolevia ja kotihoito-ohjeita, ripsienpidennyksillämme on yhden viikon takuu.

Kotihoito-ohjeet

Ripsienpidennyksiä tulee pestä niille tarkoitetuilla puhdistusaineilla ja välineillä. Hyvin puhdistettuina ne pysyvät kiinni luonnonripsessä sen koko elinkaaren ajan eivätkä altista silmää tulehduksille, esimerkiksi blefariitille. Puhtaus auttaa pitämään ripsienpidennykset kauniina ja pidentämään huoltoväliä, sekä volyymiripsissä volyymiviuhkat pysyvät kauniisti auki.

Lämpimästi tervetuloa!

044 208 2221

(kamppi)

044 208 2222

(töölö)

Copyright 2020 © Cafe Salon | GDPR | Design by moody.fi