Kynsihoidot

Kauniit kynnet ovat jokaisen naisen salaisuus. Huolitellut kynnet ovat ilo silmälle sekä arjessa että juhlassa. Toteutamme sekä tyylikkäät rakennekynnet että kestävät oman kynnen geelaukset hoitoloissamme.

Polygel/Powdergel kynnet

Polygeeli on sekoitus sekä akryylin että geelin parhaimmista ominaisuuksista jättäen pois huonot ominaisuudet. Se on kovempaa kuin rakenne geeli mutta joustavampaa kuin akryyli. Polygel on lähes hajuton. Polygelillä voidaan tehdä luonnon kynnen vahvistus sekä rakennekynsien rakennus. Polygel kovetetaan UV valossa. Huoltoväli polygeelissä on noin 3-4 viikkoa riippuen kynnen kasvuvauhdista.

Geelikynnet

Geelikynnet tehdään siten, että geeli kovetetaan UV- tai LED-valon avulla oman kynnen päälle. Geeli muodostaa oman kynnen päälle luonnollisen, suojaavan geelikuoren. Geeli voidaan laittaa joko oman kynnen päälle tai kynteen voidaan tehdä lisää pituutta muotilla. Muotilla kynsiin saadaan pituuden lisäksi tehtyä myös haluttu muoto. Huolellisesti tehdyt geelikynnet pysyvät kauniina pitkään, eivätkä ne lohkeile tai irtoa. Huoltoväli kynnen kasvuvauhdista riippuen 3-5 viikkoa.  Tässä ajassa kynnet ovat kasvaneet sen verran, että vanha geeli ei enää riitä tukemaan tarpeeksi omaa kynttä, jolloin kynnet katkeavat helpommin.  Geelikynnet ovat hajuttomia ja myrkyttömiä, ne soveltuvat myös siis hajuherkille ja allergikoille.

Rakennekynnet

Rakennekynnet on luonnonkynnen päälle rakentava kynsi. Rakennekynnet tehdään erillisillä materiaalilla. Materiaalina käytetään akryyli tai geeli. Materiaalin valinta tehdään asiakkaan toiveen ja kynnen mukaan.

Akryylikynnet

Akryylistä voi samalla tavalla tehdä oman kynnen vahvistusta tai lisätä pituutta. Akryylikynnet ovat todella kestävät, ne eivät irtoa tai lohkeile helposti. Lohkeileminen tapahtuu vain todella kovassa iskussa tai, jos huoltoväli on mennyt todella pitkäksi eikä kynnellä ole enää tarvittava tukea.

Lämpimästi tervetuloa!

044 208 2221

(kamppi)

044 208 2222

(töölö)

Copyright 2020 © Cafe Salon | GDPR | Design by moody.fi