Benjamin

Hello! Olen Benjamin 30 vuotias Helsinkiläinen, alunperin Porvoosta kotoisin. Parturiksi valmistuin 2020 ja siitä lähtien olen alalla työskennellyt.

Olen pienestä pitäen ollut todella tarkka hiuksistani ja tyylistäni. Seuraan jatkuvasti erilaisia hiustyylejä ja trendejä maailmalta. Asiakaspalvelu alalta minulla on kokemusta 12 vuotta ja löysin parturiksi siten, että yhdistin vapaa-ajan kiinnostuksen kohteet työksi. Parturin työ on alusta alkaen tuntunut omalta jutulta!

Vapaa-ajalla tykkään käydä koirani kanssa metsässä, käyn aktiivisesti salilla ja harrastan jalkapalloa miesten 5. Divarissa.

Olen erikoistunut erityisesti miesten hiuksiin ja minulta luonnistuu erityisen hyvin esim. Fade leikkaukset ja puolipitkät hiusmallit sekä tietysti parran ja viiksien siistiminen.

Luonteeltani olen rauhallinen, positiivinen sekä luotettava. Osaan puhua sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia. Minut tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelusta sekä tarkasta viimeistelystä. Moni vakioasiakkaistani luottaakin minun silmääni ja saan usein vapaat kädet toteuttaa juuri sinulle sopivan leikkauksen!